Menu
Your Cart

Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε;

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που αγαπάει και εμπορεύεται αρώματα, Aρώματα τύπου. 

Και ποιά συγκεκριμένα είμαι εγώ που σας τα λέω όλα, εφόσον θέλετε να γνωρίζετε ποια σας απαντάει στα τηλεφωνα και στα μηνύματα κατά το 90%; 

Είμαι η Αλεξάνδρα, μητέρα με τρεις κόρες και σύζυγος του Δημήτρη, του ανθρώπου που μου είπε μια μέρα: σου βρήκα πως θα κάνεις ‘’το κουσούρι’’ σου επάγγελμα! 


Το κουσούρι μου ήταν τα αρώματα και αντί να ανοίξω ένα οποιαδήποτε κατάστημα με καλλυντικά και αρώματα με κέρδισε το άρωμα τύπου. 

Δεν το μετάνιωσα, μου έδωσε άπειρες ευκαιρίες να ψάξω και να ερευνήσω την δομή και τη σύστασή του

και μέσα από την απλή του συσκευασία να σκεφτώ γιατί άνθισε και εδραιώθηκε και ποιές ανάγκες εξυπηρετούσε.

 

Να μάθω όλη τη διαδικασία δημιουργίας ενός αρώματος, ενός σαπουνιού μιας αρωματικής κρέμας και να επιλέξω πιστοποιημένα εργαστήρια που παράγουν

ή εισάγουν τον αφρό των συγκεκριμένων προϊόντων, την cream della cream.

Είναι μια πολύ δημιουργική διαδικασία να το ξεκινήσεις από το μηδέν και να βρεις το προϊόν, τη συσκευασία, το μπουκάλι, την ετικέτα,

τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και όλα αυτά on a budget, δηλαδή σε νορμάλ τιμές γι αυτό που προσφέρεις.


Παράλληλα ήρθαν τα αρώματα για το σπίτι, τα κεριά και τα καλλυντικά με ότι πιο φρέσκο και τονωτικό κυκλοφορεί,

για να έχει νόημα μια πλήρης βόλτα στα μαγαζιά με ότι θα αγόραζα και εγώ.

Με όλα αυτά που μου φέρνουν χαρά και ευεξία γιατί τα αρώματα πάνε με τα φρου φρου πάντα!

Και τέλος να βρω τρόπους να επεκτείνω την παρουσία του καταστήματος από την Θεσσαλονίκη που ξεκινήσαμε, πανελλαδικά και στην Κύπρο, μέσω του e shop που δημιουργήθηκε, το ThessAroma?

Λίγο δύσκολο να μη θες!


Είναι ένα όμορφο επάγγελμα να δημιουργείς, γιατί μέσα από τις πωλήσεις πάντα έκλεβα λίγη από τη χαρά που έβλεπα στα μάτια αυτού που αγόραζε ένα άρωμα και έπαιρνε το ροζ σακουλάκι μαζί του με την προσδοκία πως χάριζε μια δόση πολυτέλειας στην καθημερινότητά του. 

Το eshop βέβαια είναι πιο απρόσωπο, αλλά το κενό κάλυψαν τα social και τα μηνύματα από ευχαριστημένους αγοραστές, έφερναν και πάλι την ‘’κλεμμένη’’ χαρά και το γεγονός ότι κάτι γίνεται σωστά, κάτι κάνουμε καλά. 

Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε στην αγορά ένα καλό προϊόν που θα ικανοποιεί όλους και θα ανταποκρίνεται στην αισθητική μου.

Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τη διάρκεια τους αλλά και την ομοιότητα τους με το αντίστοιχο γνωστό και αγαπημένο σας άρωμα!


Τέλος μαζί με τα αρώματα ξεκινήσαμε να αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και με συνέπεια εκδηλώσεις παντός τύπου, βαπτίσεις, εταιρικά δώρα, πάρτυ κτλ. με μεγάλη & προσιτή ποικιλία, για να συζητούν την εκδήλωσή σας με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Οτιδήποτε αρωματικό εντυπώνεται καλύτερα στη μνήμη και σας κατατάσει αυτόματα στους εκλεπτισμένους και αυτούς που φροντίζουν τους ανθρώπους τους, αλλά και τη λεπτομέρεια.

 

Κάντε λοιπόν γρήγορες και ασφαλείς αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τηλεφωνικά στο 2313 115719,

ή από την έδρα μας στην  Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης στην Κλαυθμώνος 56 γιατί από κοντά είναι πάντα πιο ωραία!

Tο προϊόν αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός αποθέματος. Εισάγεται το email σας και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις το προϊόν είναι διαθέσιμο.
Email